home

   

Bouwregelgeving

Bouwregelgeving is voor een bewerkelijke klus. Voor een omgevingsvergunningen geldt normaal gesproken een termijn van 8 (+eventueel 6) weken. De vergunning van rechtswege bestaat niet meer. Het is echter wel zaak dat de aanvraag tijdig wordt ingediend. Zolang u geen vergunning heeft kunt u ook niet starten met de werkzaamheden.

Door onze jarenlange ervaring met het Bouwbesluit, de gemeentelijke (Model)Bouwverordeningen, kent de Nederlandse bouwregelgeving zoals nu verwoord in het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl) voor ons geen geheimen of verrassingen en kunnen we de volledige aanvraag bij u uit handen nemen. Wij treden ook op als contactpersoon waardoor vragen rechtstreeks bij ons binnenkomen en door ons worden beantwoord en afgehandeld.

Het regelen van uw aanvraag is daarom bij ons in professionele handen.

Bouwregelgeving

Door onze jarenlange ervaring met het Bouwbesluit, de gemeentelijke (Model)Bouwverordeningen, kent de Nederlandse bouwregelgeving voor ons geen geheimen meer.

Meer informatie …

Bouwkundige tekeningen

Wij kunnen voor u het bouwkundige tekenwerk verzorgen. Dit doen wij al regelmatig voor diverse Architecten – Adviesbureaus – Aannemers.

Meer informatie …

Omgevingsvergunningen

Wilt u een gebouw bouwen welke niet vergunningvrij kan worden gebouwd? U moet dan een omgevingsvergunning aanvragen.

Meer informatie …

Enkele opdrachtgevers :

logo-msw  

Algemene contact gegevens

Bouwadviesbureau Raatjes
Ing. J. Raatjes

Hein Leemhuisstraat 27
9744 DR Groningen

 

Tel: 050 525 37 51
Mob: 06 489 40 214
info@raatjes.nl

Privacyverklaring
Disclaimer

Social MediaOntwerp, realisatie en beheer: Pixelsz Webdesign Groningen